O nama

Stručan kadar

Tim oftalmoloških stručnjaka sa višedecenijskim kliničkim iskustvom.

Dijagnostika i lečenje

Subspecijalistički pregledi iz oblasti galukoma, rožnjače i mrežnjače.

Moderna oprema

BT Očni centar opremljen je najsavremenijom medicinskom opremom.

BT

BT Očni Centar je najsavremeniji očni centar.

koji pruža usluge kompletnog očnog pregleda i dijagnostike, subspecijalističke preglede iz oblasti glaukoma, rožnjače i mrežnjače, kao i sve laserske intervencije na prednjem i zadnjem segmentu oka, anti-VEGF terapije i sitne hirurške intervencije na kapcima i spoljnom oku.

Osnovani 15. oktobra 2021. godine u Novom Sadu. Osnovni koncept rada BT Očnog Centra je profesionalnost, zasnovana na dugogodišnjem iskustvu, savremenoj medicinskoj doktrini, kao i stručnom kadru i medicinskoj opremi najnovije generacije.

Profesionalni tehničari

Sa dugogodišnjim stručnim iskustvom.

U koraku sa tehnologijom

Mediciska oprema najnovije generacije

120

Uspešnih
Operacija oka

Upoznajte najkvalitetniju oftamološku ustanovu
BT Očni centar

Od osnivanja BT Očnog Centra, čije je temelje postavio prof. dr Nikola Babić sa svojim timom, ostvarujemo visoke rezultate postupajući u najboljem interesu pacijenata. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi dostižemo izvanredne rezultate koji predstavljaju ključ u izgradnji poverenja pacijenata u stručnost i posvećenost našeg tima.

Pozicioniran na odličnoj lokaciji, na Bulevaru Evrope broj 38, lako dostupan svim velikim i važnim saobraćajnicama Novog Sada, u modernom, prijatnom i savremeno dizajniranom prostoru od preko 200m², BT Očni Centar poseduje dve specijalističke oftalmološke ordinacije, dva kabineta za funkcionalnu dijagnostiku, sala za male hirurške intervencije kao i laser kabinet.

Glaukom 95%
Mrežnjača 90%
Rožnjača 93%